Stem op Halleluja bij de Sponsoractie Kabelnoord

Een nieuwe jas voor Halleluja

Als muziekvereniging verzorgen wij talloze optredens per jaar. Optredens die variëren van meedoen aan een concours of festival tot het begeleiden van kerkdiensten, maar daarnaast staan er ook een aantal vaste optredens in Anjum op het programma. Denk daarbij o.a. aan een muzikale bijdrage tijdens het dorpsfeest, sinterklaasfeest of koningsdag. Vaak vinden deze optredens in de buitenlucht plaats. Een goede jas is dan geen overbodige luxe. Onze huidige jassen zijn nodig aan vervanging toe. Graag willen wij ook tijdens deze ‘buitenoptredens’ goed voor de dag komen. Wij hopen via het project Goed Foarelkoar van Kabelnoord op financiële steun, zodat wij deze aankoop kunnen realiseren!

Goed Foarelkoar is de sponsoractie van Kabelnoord. Vanaf 1 september kunt u uw stem uitbrengen op onze inzending voor deze actie op de website:

 http://www.sponsoractievankabelnoord.nl/projecten/halleluja-in-een-nieuw-jasje.

U laat ons toch niet in de kou staan?!