HALLELUJA IN CONCERT

Zaterdag 18 juni organiseerde CMV Halleluja Anjum een muzikaal evenement voor Anjum en omstreken.

’s Middags van 16.00-18.00 uur was er een kinderdisco voor alle kinderen in de feesttent van Ome Noard tent&partyverhuur. Onder de bezielende leiding van DJ Wietse&Rosier kon er flink worden gedanst, met limbodansen en stoelendans als hoogtepunt! Tussendoor kon worden genoten van een glaasje ranja en een welverdiend ijsje.

’s Avonds om 20.30 uur was het de beurt voor Halleluja in Concert. Er werd gestart met de mars Death or Glory en enkele muzikale nummers als Tulpen uit Amsterdam, Let it Go en Music for Drums. DJ Wietse&Rosier bracht het prachtige Requiem Lacrimosa van DJ Tiësto ten gehore, waarna de band Pendants het wel bekende ‘Slow Down’ van Douwe Bob ten gehore bracht. Het muziekkorps mocht daarna ook enkele nummers spelen samen met de band Pendant, zoals Smoke on the Water, Supremacy, Detector. De band Pendants zit muzikaal in de lift, helemaal nadat ze op 4 juni j.l. de kleine prijs van Friesland hebben gewonnen.

CMV Halleluja sloot het gezamenlijke concert af met enkele feestnummers. Hierna was er een dankwoord van de voorzitster voor alle vrijwilligers en de sponsors die het evenement mede mogelijk hadden gemaakt. De feestavond werd daarna vrolijk voortgezet m.m.v. de bands Empty Bottle en Pendants. Daarna werd er tot in de kleine uurtjes feestgevierd onder leiding van DJ Wietse&Rosier.

Al met al een geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.