Corona Nieuws (update)

Update 31 maart:

Het kabinet heeft vanavond bekend gemaakt alle maatregelen in het kader van het Coronavirus tot en met 28 april 2020 te verlengen. Voor muziekverenigingen betekent dit dat repetities, muzieklessen, optredens, concoursen en alle overige samenkomsten tot en met 28 april 2020 niet door kunnen gaan. Evenementen met vergunnings- of meldplicht blijven tot 1 juni verboden. We hebben besloten om het bevrijdingsconcert te verschuiven naar het najaar.  Ook de overige optredens (Koningsdag, 4/5 mei etc.) komen te vervallen.

 


Bericht 26 maart:

Het Coronavirus waait rond door Nederland. Dit betekent ook dat wij genoodzaakt zijn om tijdelijk te stoppen met repeteren. Welke gevolgen dit heeft voor de aankomende concerten is nog niet bekend.

Wanneer wij hier meer informatie over hebben, dan laten we het u weten!

Blijft gezond en let op elkaar!