Halleluja breng Anjum in Kerstsferen

Op zondagavond 18 december heeft Halleluja samen met singer-songwriter Anke de Vries Anjum in Kerstsferen gebracht. In een volle Michaelkerk werden vele kerstnummer aan het publiek vertolkt.

Dit jaar organiseerde Halleluja een kerstconcert in samenwerking met Anke de Vries. De uit Oenkerk afkomstige Singer-Songwriter begeleide haarzelf op piano. Met haar indringende stem wist ze de Michaelkerk te betoveren met nummers variërend van Boudewijn de Groot tot John Lennon.

Halleluja bracht met name kerstmuziek ten gehore, variërend van bekende kerstnummers tot het solistisch werk Vitea Lux. In dit werk speelden solisten Jikke Faber op bugel en Sikke Jagersma op cornet een hoofdrol. Een speciaal moment was het wanneer verschillende muzikanten in een miniem verlichte kerk verschillende kerstkoralen speelden. Hierbij stonden de muzikanten verspreid door de kerk.

Het kerstconcert wel afgesloten met de hit ‘All I want for Christmas is you’. Daarmee wenst Halleluja Anjum haar bezoekers en alle fans fijne kerstdagen en een gelukkig en muzikaal nieuwjaar.