Sfeervol Koffieconcert

Op zondag 30 oktober heeft Halleluja Anjum haar jaarlijkse koffieconcert gehouden. Ditmaal niet in de Dobbe, de gebruikelijke locatie welke op dit moment verbouwt wordt, maar dit jaar in de Michaëlkerk. Een kerk met een zeer bijzondere akoestiek, welke goed is benut tijdens het concert.

Na koffie met cake te hebben gehad in het lokaal, is het Jeugdorkest van de muziekschool onder leiding van Piet van der Heide gestart. Halleluja Anjum is blij om het jeugdorkest ook een plek in het programma te bieden. De jeugd is de toekomst, en die toekomst is er zeker gezien de bezetting en het niveau van het orkest!

Vervolgens was Halleluja aan de beurt onder leiding van Piet Visser. Het gevarieerde programma sloot goed aan op de akoestiek van de kerk. Zelfs de mars kwam goed tot zijn recht, wat door trouwe (mars)fan Renze Holwerda erg werd gewaardeerd.  Ook bood het koffieconcert een mooie mogelijkheid om de Anjumers alvast kennis te laten maken met het stuk Cry of the Falcon van Kevin Houben. Dit werk staat op het programma voor het aankomende federatiefestival. Dirigent Piet Visser liet de verschillende melodieën van dit werk horen, en legde vervolgens uit hoe deze door het werk heen telkens op verschillende wijzen weer ten gehore worden gebracht.

Iedereen ontzettend bedankt voor uw komst en voor uw bijdrage! Het volgende concert is ook weer in de Michaëlkerk en zal worden gehouden op 18 december. We zien u dan ook weer graag op ons kerstconcert.

Foto: Jeugdorkest Muziekschool